Denna annonsplats är öppen för privatpersoner. Du annonserar gratis. "Önskas hyra" läggs in under "köpes". Lägenheter för uthyrning läggs in under "säljes".

Du är personligen ansvarig för annonsens innehåll. Vi ansvarar inte för den utannonserade varan och inte heller för annonsens innehåll.

Samma vara får inte läggas in med flera annonser. Efter ca 3 veckor kan du i stället förnya din annons. Vi förbehåller oss rätten att ta bort annonser som vi finner opassande.

Annonser om att tjäna pengar på arbete hemifrån, s.k. Network Marketing, MLM eller liknande, är inte tillåtna. Inte heller annonser med pornografiskt innehåll, varken i text eller bild.
Vi vill heller inte ha in annonser om snus, tobak, alkohol, sexleksaker, viktminskning, parfymer eller hälsoförbättrande medel.

Inga annonser för konkurrerande verksamhet, lotterier eller erbjudande om snabba pengar.

Katter har ett värde, så sälj din katt till ett högre pris än tio kronor tassen. Katten måste vara minst 12 veckor innan den lämnar mamman. (8 veckor gäller hundar) Den ska gärna vara vaccinerad, id-märkt och avmaskad. Rekommenderat pris är från 500 kr per katt. Använd inte avlivning som ett försäljningsargument.

Pitbull och liknande hundar är inte tillåtna. Råd och tips vid hundköpet. Annonser innehållande piratkopior av kläder, klockor, spel eller program eller annan olaglig verksamhet polisanmäls. Likaså annonser som på något sätt bryter mot svensk eller utländsk lag. Skriv i annonsen att det är original. Låt annars bli att annonsera ut tvivelaktiga varor.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst.

För betalningar kan tjänsten på www.internetgirot.se användas.

Här finns banner att lägga på den egna hemsidan.
Företagsannons: Vi erbjuder företag att annonsera med en kombination av annons(er) och banner. Kontakta oss för ett förslag. Du kan redan nu, om du vill, lägga in ett objekt, så kontaktar vi dig efteråt, för att diskutera villkoren. Lägg in företagsannons

 

Copyright © 2004-2020 oslagbart.se
Alla rättigheter förbehålles.

lägg till annons

Microhair