Lägg till säljesannons - gratis för privatpersoner
Välj detta alternativ om du har något att sälja, erbjuda eller något för uthyrning.
Även bortskänkes och bytes.

 

Lägg till köpesannons - gratis för privatpersoner
Du som söker en produkt, en lägenhet eller ett hus att hyra, ska välja detta alternativ.

 

Lite tips när du lägger in en annons:
Skriv snyggt: Din annons blir mer tilltalande om du utformar den väl. Använd stor bokstav i början av varje mening. Ha mellanrum efter punkt och komma. Använd inte enbart STORA bokstäver.
Objekt: Sätt helst bara in ett objekt i varje annons. Det ser proffsigare ut och sökningen fungerar bättre. Inga dubletter. Du får endast lägga in en annons per objekt.
Beskrivningen: Lägg ner lite möda på beskrivningen eftersom de ord du använder här blir sökbara i vår sökmotor. Skriv inte emailadressen i beskrivningen utan endast i avsett fält. Vi avslöjar inte din emailadress på någon sida, inte ens om man tittar i källkoden.
Bilder: Om det är en säljesannons, lägg då gärna in en eller flera bilder. Din annons säljer bättre med bild. Använd helst egna bilder utan logo från andra annonssiter.
Bilden bör vara i formatet 3x4(HxB) och ej över 1 Mb i filstorlek (ej bmp-format).
Företagsannons: Vi erbjuder företag att annonsera med en kombination av annons(er) och banner. Kontakta oss för ett förslag. Du kan redan nu, om du vill, lägga in ett objekt, så kontaktar vi dig efteråt, för att diskutera villkoren. Lägg in företagsannons

Copyright © 2004-2020 oslagbart.se
Alla rättigheter förbehålles.